Over ‘koffie bij tine’

‘Met een warme kop koffie in de hand, heb je een warmer gevoel tegenover anderen’, blijkt uit onderzoek. ‘Koffie bij Tine’ wilt verhalen vertellen en tonen waarvan je het nét zo warm krijgt. Verhalen en beelden die blijven hangen. Vandaar de koffie bij Tine. 

STORYTELLING
‘Koffie bij Tine’ brengt jouw verhaal op smaak. We bedenken, vertellen én verspreiden het verhaal van jouw bedrijf, merk of dienst. We creëren inhoudelijk straffe en authentieke content, die verwonderd en nieuwsgierig maakt. We werken online en offline, met de juiste doelgroep of doelstelling in het achterhoofd. We creëren unieke content en weten jouw verhaal zowel online als offline een plek te geven. Lees meer.

SMARTPHONEFOTOGRAFIE
“Gedreven door nieuwsgierigheid en gewapend met een grote dosis verwondering trekt Tine met haar smartphone de stad in op zoek naar beelden, om er vervolgens geestige omschrijvingen bij te bedenken. (…) Hoewel er een reflexcamera op haar kast staat, kiest ze er toch voor om enkel met haar smartphone als fototoestel op pad te gaan. Op die manier lukt het haar vaak om stiekem een beeld vast te leggen, zonder dat iemand het ziet.” (Filip Tielens, 2015) Lees meer.

Achter ‘Koffie bij Tine’ zit Tine Van Kerkhoven (1991). Ze studeerde Culturele Agogiek (Agogische Wetenschappen) aan de Vrije Universiteit Brussel en Grafische Vormgeving.

© Wouter Elsen